Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nyheter/informasjon

Varelagerlister

Varelagerliste forretning 2023

Varelagerliste landbruk 2023


Kompensasjonsordninger for næringsdrivende- Kriterier for å få støtte. PDF-link


bilde

De fleste har fått/får Skatteavregningen i disse dager. Vi oppfordrer alle til å ta en titt for å se om den stemmer med innsendt selvangivelse.


bilde

Lei av masse papirer? Nå kan du sende bilag til oss pr mail. Videresend e-post fakturaer eller scan bilag og send på mail til en egen adresse som opprettes for ditt regnskap. Da vil du til enhver tid ha tilgang til bilagene dine på Min Side. Kontakt din regnskapsfører så hjelper vi deg videre.


bilde

Tvangsmulkt:

De fleste har vel fått med seg at det er innført strenge bøter for de som ikke leverer oppgaver til skatteetaten innen satte frister. VIKTIG! Regnskapsfører får ikke kopi av varsler fra Skatteetaten. Det er derfor viktig at dere gir beskjed til oss så fort dere evt får slike varsler, slik at vi kan hjelpe dere med å rette opp i dette. Les mer om dette her.

Nyttig informasjon/lenker:

Frist for å levere skattemelding for mva. (momsoppgave)
10 februar, 10 april, 10 juni, 31 august, 10 oktober og 10 desember.
Fristen for å levere bilag til oss er innen den 20 i mnd etter at terminen er slutt. Eks: bilag for januar og februar leveres senest den 20 mars, MEN gjerne før!

Vi tilbyr digitalt regnskap. Vår samarbeidspartner Duett AS levere enkle løsninger via MIN SIDE. Les mer om dette her.
Ønsker dere mere informasjon om dette, kontakt Tone på mail: Tone@nolare.no

Altinn er en viktig plattform der du får beskjeder fra det offentlige og finner mye fin informasjon til deg som selvstendig næringsdrivende. Følg med på siden din. Gå hit for å logge inn.

Link til Skatteetaten finner du her.

Share on Facebook

Logg inn